Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

29.09.2022 05:09

Visiškai prijungtas

Kasdienėje veikloje laboratorijų vadovai paprastai turi stebėti ir valdyti kelias sistemas. Jei informacija apie įrenginius, žmones ir vykstančius procesus yra išskaidyta ir pasklidusi daugybėje duomenų saugyklų, vadovams reikia daug laiko, kad surastų konkrečius duomenis. Daiktų interneto platforma gali sujungti šią informaciją į vieną sistemą, naudodama standartizuotą programą, ir taip gerokai sutrumpinti laiką, reikalingą konkrečių duomenų paieškai. Todėl naudodamos komercines daiktų interneto platformas įmonės gali sujungti į tinklą, stebėti, analizuoti ir naudoti duomenis naujais būdais.

Daug žadantys metodai ir sprendimai jau naudojami daugelyje laboratorijų, o visi jie veda prie "ateities laboratorijos" vizijos. Siekdama prisidėti prie šios vizijos įgyvendinimo, "Eppendorf" bendradarbiauja su "eLabNext" ir "Clustermarket", kad pateiktų laboratorinių prietaisų duomenis tinkamame kontekste ir skatintų holistinį savo skaitmeninės platformos "VisioNize® Lab Suite" (VNLS) požiūrį.

VNLS sukurta kaip atviras debesų kompiuterijos pagrindu veikiantis daiktų interneto skaitmeninis sprendimas, leidžiantis visapusiškai valdyti skaitmeninę laboratoriją. Programinė įranga siūlo nuotolinę prietaisų stebėseną, pranešimus, techninės priežiūros planavimą, prietaisų dokumentaciją, taip pat laboratorinės įrangos užsakymo galimybes.

Gauti duomenys, pavyzdžiui, duomenys apie ULT šaldiklio temperatūrą arba artėjančius centrifugų techninės priežiūros ciklus, yra būtini siekiant padidinti mėginių saugą, našumą ir efektyvumą laboratorijose ir kitose naudojamose priemonėse.

Eppendorf bendradarbiauja su naujais bendradarbiavimo partneriais, siekdama integruoti VisioNize® Lab Suite su jų skaitmeniniais produktais, kad būtų galima pateikti tiesioginius duomenis tinkamame kontekste. Tai didžiulis privalumas laboratorijų naudotojams, nes gerokai supaprastina administracinį darbą, atlaisvina darbo pajėgumus ir taip padeda išvengti kelių atskirų programinės įrangos priemonių naudojimo.

www.eppendorf.com/visionize

Sužinokite daugiau apie strateginius partnerius:

Apie "Clustermarket"

"Clustermarket" yra pasaulyje pirmaujanti laboratorijų valdymo sistema, padedanti laboratorijoms optimizuoti savo veiklą ir pagreitinti rezultatus. Clustermarket aprūpina mokslinių tyrimų grupes paprasta naudoti programine įranga, leidžiančia koordinuoti įrangos naudojimą, planuoti techninės priežiūros veiklą, rengti ataskaitas ir prognozes išteklių planavimui. Intuityvi sistema sukurta taip, kad ją būtų galima greitai įdiegti ir greitai pritaikyti organizacijoje, o taip pat siūloma integracija su įvairiais kitais programinės įrangos sprendimais.

www.clustermarket.com

Apie "eLabNext"

"eLabNext" suteikia laboratorijoms galimybę pagerinti tyrimų efektyvumą ir kokybę, teikdama išsamią ir lanksčią laboratorijų informacijos valdymo programinę įrangą. Iš biurų JAV (Bostone) ir Europoje (Nyderlanduose) aptarnaujame klientus visame pasaulyje. Jūsų partneris laboratorijų skaitmeninimo srityje. eLabNext yra "Bio-ITech BV", priklausančios "Eppendorf" grupei, prekės ženklas.

www.elabnext.com

Apie "Eppendorf"

"Eppendorf" yra pirmaujanti gyvybės mokslų bendrovė, kurianti ir parduodanti prietaisus, eksploatacines medžiagas ir paslaugas skysčių, mėginių ir ląstelių tvarkymui laboratorijose visame pasaulyje. Jos gaminių asortimentą sudaro pipetės ir automatizuotos pipetavimo sistemos, dozatoriai, centrifugos, maišytuvai, spektrometrai ir DNR stiprinimo įranga, taip pat itin žemos temperatūros šaldikliai, fermentatoriai, bioreaktoriai, CO2 inkubatoriai, kratytuvai ir ląstelių manipuliavimo sistemos.

www.eppendorf.com



Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...