Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.06.2022 01:06

"Dunkermotoren" pristato pirmąjį savo "MotionCode" su "nexofox

Nuolatinė skaitmeninimo raida automatikos technologijoms suteikia daug naujų galimybių ir metodų automatizavimo sprendimams įgyvendinti. Raktiniai žodžiai - decentralizacija, moduliavimas ir lankstumas. Dunkermotoren, AMETEK Advanced Motion Solutions prekės ženklas, yra integruotų išmaniųjų BLDC variklių, inovatyviai veikiančių šioje rinkoje, pradininkė ir pasaulinės rinkos lyderė, o su galutine nexofox MotionCode versija savo klientams siūlo puikią aplinką, leidžiančią naujus automatizavimo metodus paversti realybe.

"MotionCode" sukurtas taip, kad nuo pat pradžių būtų decentralizuotas. Jei reikia, kiekvienam varikliui galima užprogramuoti atskirą "MotionCode". Programavimas lengvai atliekamas C kalba mūsų "Eclipse" pagrindu sukurtoje kūrimo aplinkoje. Ją galima nemokamai atsisiųsti tiesiai iš mūsų tinklalapio. Reikiamo lankstumo "MotionCode" suteikia atvira sąsaja, kuria galima sujungti kelis variklius į modulį arba keistis informacija su kitais automatizavimo komponentais, pavyzdžiui, HMI arba "Drive Assistant 5".

Jūsų idėjoms nebėra jokių apribojimų - nuo atskirų, nepriklausomai veikiančių variklių iki visiškai decentralizuotų programinės įrangos architektūrų. Pradėkite ir atsisiųskite "MotionCode" aplinką iš mūsų pagrindinio puslapio. Dar nemokate programuoti? Ne bėda! Dunkermotoren | nexofox mielai padės jums kaip kompetentingas paslaugų teikėjas ir už jus įgyvendins jūsų programas "MotionCode".

Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus
2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.
Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...