Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2022 02:05

Tikslus drėgmės ir temperatūros zondas džiovinimo procesams

Skaitmeninis drėgmės ir temperatūros zondas HTP501 yra optimizuotas atšiaurioms aplinkos sąlygoms ir tinka naudoti iki 120 °C temperatūroje.

"E+E Elektronik" drėgmės ir temperatūros zondas HTP501 skirtas naudoti džiovinimo kamerose ir kitose sudėtingose pramonės srityse. Nerūdijančio plieno zondas pasižymi puikiu matavimo tikslumu ir gali būti naudojamas nuo -40 iki 120 °C temperatūroje. Išmatuotas vertes galima gauti per RS485 sąsają su Modbus RTU protokolu.

Optimizuotas atšiaurioms aplinkos sąlygoms

HTP501 turi tvirtą IP66 nerūdijančiojo plieno korpusą, aukštos temperatūros kabelį su liejama M12 jungtimi ir galimybę rinktis skirtingus filtrų dangtelius. Zondo viduje esanti elektronika yra gerai apsaugota, todėl saugi nuo kondensato ir korozijos. E+E patentuota danga apsaugo drėgmės jutiklio elementą ir jo išvadus nuo dulkių ir korozinių nuosėdų, todėl užtikrinamas puikus matavimo našumas ir ilgalaikis stabilumas atšiauriomis sąlygomis. Pasirenkama jutiklio išvadų apsauga padeda gerokai pailginti jutiklio elemento tarnavimo laiką ypač agresyvioje aplinkoje.

Didelis matavimo tikslumas, paprastas duomenų integravimas

HTP501 matuoja santykinę drėgmę ir temperatūrą nuo -40 iki 120 °C (-40-248 °F) veikimo diapazone. Aukštos kokybės E+E drėgmės jutiklis, temperatūros kompensavimas ir konfigūruojamas slėgio kompensavimas užtikrina puikų matavimo tikslumą.

Be išmatuotų drėgmės ir temperatūros verčių, jutiklis apskaičiuoja kitus su drėgme susijusius fizikinius dydžius, pavyzdžiui, rasos taško temperatūrą, absoliučiąją drėgmę arba maišymosi santykį.

Išmatuotus duomenis galima gauti per RS485 sąsają ir lengvai integruoti į proceso valdymą naudojant Modbus RTU protokolą.

Lankstus ir išplečiamas

Du zondų ilgiai (200 mm ir 400 mm) ir trys skirtingi kabelių ilgiai suteikia naudotojui daug lankstumo montuojant HTP501. Nemokama PCS10 konfigūravimo programinė įranga palengvina diegimą ir padeda individualiai konfigūruoti zondą.

HTP501 yra suderinamas su "E+E Elektronik" jutiklių koncentratoriumi "Sigma 05". Skaitmeninį jutiklinį zondą galima prijungti prie pagrindinio įrenginio pagal principą "įjunk ir paleisk" ir taip jį išplėsti iki jutiklio bloko su ekranu ir analoginiais išėjimais.

Daugiau naujienų

Austrijos jutiklių specialistė "E+E Elektronik" pristato naujos kartos tikslius ir patikimus pata...

Naujuoju HTS801 "E+E Elektronik" pristato iki šiol galingiausią drėgmės ir temperatūros jutiklį,...

Skaitmeninis jutiklių modulis ekonomiškam drėgmės ir temperatūros matavimui

Austrijos...

nuo 2023 04 26 - 2023 04 28

Chennal prekybos centras

3 salė, stendas F31-F32

...

Austrijos jutiklių gamintoja "E+E Elektronik" plečia savo skaitmeninių jutiklių elementų asortime...

Naujoji "E+E Elektronik" drėgmės skaičiuoklė apskaičiuoja visus svarbius su drėgme susijusius parametrus ir slėgio rasos tašką.