Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.04.2022 01:04

MAE ir "Dunkermotoren" pirmą kartą kartu dalyvauja "Interclean" parodoje Amsterdame

MAE, žinoma kaip ilgametė pramoninių ir privačių valymo įrenginių pūstuvų ir variklių gamintoja, šiemet pirmą kartą kartu su seserine įmone "Dunkermotoren" dalyvauja parodoje "Interclean" Amsterdame. Abi įmonės kartu pristatys savo naujus gaminius 5 salėje, 505 stende.

MAE orapūtės jau daugelį metų naudojamos šveitiklių-džiovyklų siurbimo funkcijai atlikti. Šie pūstuvai pasižymi puikiu oro našumu, tyliu veikimu, dideliu greičiu, geru galios, dydžio ir svorio santykiu - visa tai su geriausia klasėje energijos vartojimo efektyvumo sistema pagal naująją Ekologinio projektavimo direktyvą.

Dunkermotoren žinios automatizuotai valdomų transporto priemonių (AGV/AGV) srityje pritaikytos autonominėms / važiuojančioms valymo mašinoms.

Su pavarų deriniu, kurį sudaro bešepetėlinis ir išmanusis nuolatinės srovės variklis BG 95 dPro ir stebulės pavara NG 500 arba BG 75 dPro su NG 250, "Dunkermotoren" siūlo puikų sprendimą valymo robotams. Pavaros technologijų gamintojo pavaros sprendimai veikia tyliai, patikimai ir nereikalauja priežiūros. Be to, varikliai pasižymi dideliu galios tankiu, apima platų įtampos diapazoną, todėl idealiai tinka akumuliatoriais varomiems įrenginiams.

Dunkermotoren ir MAE modulinė sistema siūlo daugybę galimybių, leidžiančių sukonfigūruoti ekonomiškus ir individualiems poreikiams pritaikytus pavaros sprendimus, atitinkančius aukštus reikalavimus, keliamus mobiliosioms programoms. Patikimos, tvirtos ir efektyvios - visiškai pagamintos Europoje - suteikia didžiulį pranašumą sudėtingų tiekimo grandinių laikais.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus
2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.
Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...

AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pristatė naują didelio našumo linijinių variklių seriją SL 38. Nerūdijančio plieno versija "ServoLine 38 STL" (nerūdijantis plienas) stebina aukščiausia medžiagų kokybe ir ilgaamžiškumu

Išnaudokite visą savo išmaniųjų variklių sprendimų potencialą

Štutgarte vykstanti mugė...