Katalogas

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Ieškomas ir randamas patikimas koduotojas

"Sendix Plus" modulinė kodavimo platforma paverčia katalogo gaminius taikomosiomis programomis

Pramonės šakose, kuriose aplinkos sąlygos ypač atšiaurios, enkoderiai yra būtini padėties, greičio ir greičio matavimui. Tačiau jei elektromechaninei įrangai prilygintume milžinišką karštį, stiprius smūgius ir vibraciją, taip pat dulkes, koroziją sukeliančius chemikalus ar kietą purvą, kuriuos turi atlaikyti taikomosios programos, paaiškėtų, kad čia yra esminis neatitikimas: Labai tikslių ir preciziškų matavimų ir ypač tvirtos aplinkinių komponentų konstrukcijos priešprieša. Tiksliau tariant: Viena vertus, tikslūs mechaniniai enkoderiai su filigranine konstrukcija, velenais ir guoliais. Iš vienos pusės, didelio apkrovimo mašinos, kurios nesustoja ties granitu ar plienu.

Modular geriausiai tinka Inkrementiniai enkoderiai įsitvirtino mobiliosios automatikos sektoriuje, kaip ir daugelyje kitų pramonės šakų, kuriose aplinkos sąlygos ypač atšiaurios. Pastaraisiais metais reikalavimai labai išaugo. Nuolat didėjančios funkcijos, didesni efektyvumo ir kokybės reikalavimai darbo procesui reikalauja galingos ir, svarbiausia, keičiamo dydžio automatizavimo sistemos. Nes, kaip skirtinga taikomoji programa, taip skirtingi ir naudotojų reikalavimai. Nėra tokio dalyko kaip tobulas kodavimo įrenginys visiems atvejams. Tačiau gali būti tobula modulinė enkoderių sistema: modulinis gaminių asortimentas su specialiai pritaikytais variantais kiekvienam taikymui, net ir ekstremaliausiomis sąlygomis. Lengva rasti ir ekonomiška įgyvendinti.

Ten turėtų būti "Sendix" Kad iš kataloginio gaminio būtų galima sukurti pritaikytą ir funkcionalią programą, "Kübler" remiasi keičiamo dydžio moduliniu gaminių asortimentu, kurį prireikus galima išplėsti ir suprantamai pasiūlyti geriausią sprendimą. Remiantis patikrinta Sendix kodavimo įrenginių serija, kuri dėl savo apsaugotos, visiškai blokuotos guolių konstrukcijos išgarsėjo daugelyje pramonės šakų, modulinis gaminių asortimentas tapo Sendix Plus. "Sendix Plus" suderina didžiausią tvirtumą ir didžiausią modulinį funkcionalumą. Unikalus "Sendix" saugaus užrakto (Safety-Lock™) konstrukcijos guolių mazgas, kuris gali būti tiek su velenu, tiek su tuščiaviduriu velenu, veikia patikimai ir, svarbiausia, be gedimų net ekstremaliomis sąlygomis. Sendix davikliai pasižymi ypač dideliais, aukštos kokybės rutuliniais guoliais su optimaliai išmatuotais atstumais.

Optimalus variantas greitai ir ekonomiškai Naudojant šią itin tvirtą guolių konstrukciją, kuri tęsiama Safety-Lockplus™ konstrukcijoje, Sendix davikliai atlaiko smūgius, vibracijas ir montavimo klaidas. Dabar jie pasižymi dar didesniu tvirtumu ir yra ypač tinkami reikliems įvairių pakopų lauko darbams. Modulinės linijos tikslas: jei reikia patikimo daviklio, optimalus variantas konkrečiam taikymui nustatomas greitai ir visada atsižvelgiant į sąnaudas.

Daugiau naujienų

Laukiame jūsų

"Sindex" parodoje Berne


3.2 salė | Stendas D08

Nauji PROFIsafe enkoderiai, pagrįsti pramoninio eterneto platforma.
Pramoninis eternetas tam...

Matavimo ratukų sistemosSistemos greičio matavimui, padėties nustatymui ir ilgio matavimui
<...

Po ankstyvų technologinių diskusijų atsirado ateities sprendimas su pridėtine verte.
Tinkami sukamieji davikliai, vieliniai davikliai ir LCD jutikliniai ekranai jūsų taikymui.