Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

Nauji ACE avarijos slopintuvai: aliuminio ir plieno komponentai avariniam stabdymui

Langenfelde įsikūrusi bendrovė "ACE Stoßdämpfer GmbH" savo saugos gaminių asortimentą papildė naujais saugos produktų amortizatoriais, kurie yra tvirti ir vienkartinio naudojimo. Jie pagaminti iš specialių aliuminio arba plieno vamzdžių, kurie avarijos metu sulankstomi pagal paskirtį ir smūgio kinetinę energiją paverčia šiluma. Mašinos elementai apsaugo konstrukcijas nelaimingo atsitikimo atveju, nes tolygiai išsklaido 98 proc. energijos. "ACE Stoßdämpfer GmbH" avarijos amortizatoriai pasižymi dideliu ilgalaikiu stabilumu kasdienėje veikloje ir puikia apsauga avarinio stabdymo atveju. Juos taip pat lengva sumontuoti ir pakeisti po avarijos.

Itin absorbuojantys vienpusiai avarinio stabdymo sprendimai

Naujosios avarinės sklendės suteikia projektuotojams itin efektyvų ir ekonomišką vienpusį sprendimą, kaip veiksmingai apsaugoti įrenginius ar mašinas. Todėl jie yra įdomi negrįžtamųjų ir grįžtamųjų struktūrinių amortizatorių bei hidraulinių saugos amortizatorių alternatyva. Naujieji ACE saugos gaminiai gaminami iš specialiai suprojektuotų aliuminio arba plieno vamzdžių, kurių išorinis skersmuo yra 87,5 mm (aliuminio versijos) ir 63 mm bei 38 mm (plieno versijos). Standartiškai siūloma dešimt pagrindinių tipų, kurių energijos absorbcija avarinio stabdymo atveju svyruoja nuo 670 Nm/stūmimo iki 11 200 Nm/stūmimo. Priklausomai nuo tipo, didžiausia sudedamųjų dalių eiga yra nuo 45 mm iki 160 mm, o mažos atraminės jėgos nuo 13 000 N iki 70 000 N lemiamai prisideda prie konstrukcijų tvirtinimo. Praktiškai šias vertes galima dar padidinti nuosekliai arba lygiagrečiai išdėstant smūgio sugėriklius, kad būtų galima išsklaidyti didesnes energijos vertes, nei nurodyta vienu metu.

Kiti sudėtingoje bandymų serijoje sukurtų avarinių stabdžių privalumai - paprastas montavimas, lengvas pritaikymas esamose sistemose, taip pat greitas keitimas ir trumpesnė prastova po avarijos. Be to, pagal elemento deformaciją galima atkurti avarijos įvykį ir, geriausiu atveju, išvengti jo ateityje. Naujieji "ACE Stoßdämpfer GmbH" avarijų slopintuvai iš Langenfeldo sandėlio gali būti pristatyti per 24 valandas ir pasižymi geru kainos ir kokybės santykiu. Pagrindiniai tipai jau patikimai apsaugo linijinius vienetus robotikoje, taip pat staklių galines padėtis, konvejerių sistemas ir aukšto lygio sandėliavimo ir paieškos sistemas daugelyje vietų. ACE taip pat siūlo pagal užsakymą pritaikytus tipus, kuriuos bendrovė gali pateikti pagal pageidavimą.

Daugiau naujienų

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tod...

22.12.2023 01:05

Saugos amortizatoriai
Avarinės stotelės specialistai švenčia filmų ir televizijos premjeras
Kai kalbama apie pramoninio slopinimo technologiją, ACE yra vienas iš pirmųjų inžinierių ir projektuotojų visame pasaulyje. Nesvarbu, kokių klausimų šiomis dienomis turi ekspertai, ACE visada greitai į juos atsako internetu arba asmeniškai susisiekus su jais vietoje.

Neįgaliųjų vežimėlių dizainą dar galima tobulinti. Tai įrodo "Hoss Mobility", kuris buvo sukurtas...

Palengvinimas tvarkant ir pertvarkant: universalus atsuktuvas su ACE dujine traukos spyruokle ir struktūriniais amortizatoriais
"Metallatelier GmbH" universaliame atsuktuve