Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christianas Kirchbaumeris yra naujasis "Stabilus" verslo padalinio "Industrial" pasaulinės rinkodaros vadovas

Christianas Kirchbaumeris pradėjo eiti "Stabilus Group" Pramonės padalinio pasaulinės rinkodaros vadovo pareigas. Šiam verslo padaliniui priklauso ne tik "Stabilus", bet ir "ACE", "Fabreeka", "General Aerospace", "Hahn Gasfedern" ir "Tech Products" prekės ženklai. Šie prekių ženklai visų pirma žinomi dėl automatinio valdymo, vibracijos ir judesio kontrolės, taip pat saugos produktų gaminių ir paslaugų. Bendrovė "Stabilus" ir jos patronuojamosios įmonės pramonės klientams po vienu stogu teikia unikalius komponentų ir paslaugų sprendimus. Naudojant nesuskaičiuojamą daugybę sprendimų, kurių daugelis yra pritaikyti pagal užsakymą, amortizuojami smūgiai ir vibracija, mažinamas nusidėvėjimas ir optimizuojami procesai.

2016 m. "Stabilus" pradėjo plėtoti verslą su pramonės klientais, įsigydama įvairių prekės ženklų. Viena vertus, šie vartotojai, jų konstrukcijos ir projektai gauna naudos iš plataus aukštos kokybės, aukštos kokybės komponentų asortimento, kurį gali pasiūlyti verslo padalinys "Industrial". Kita vertus, jiems taip pat naudinga bendra kūrimo ir pardavimo komandų patirtis ir inovatyvūs sprendimai, kurie sutelkti vadovaujant "Stabilus", pasauliniam dujinių spyruoklių, amortizatorių ir elektromechaninių pavarų rinkos lyderiui.

Christianas Kirchbaumeris turi 15 metų profesinės patirties įvairiose pareigose tarptautinėje rinkodaroje ir yra sukaupęs atitinkamą patirtį, susijusią su prekės ženklų keitimu, prekės ženklo pozicionavimu ir skaitmenine rinkodara. Per ateinančius mėnesius jis formuos visame pasaulyje veikiančias naujai suformuoto "Stabilus" verslo padalinio "Industrial" rinkodaros komandas, kad jos taptų pasauliniu tinklu sujungtu rinkodaros padaliniu, ir papildomai rems planuojamą plėtrą Azijoje. Jürgenas Rolandas, ilgametis "ACE Stoßdämpfer GmbH" generalinis direktorius, "Stabilus Industrial" viceprezidentas ir vadovas, komentuoja: "Informuosime apie mūsų specializuotus prekės ženklus ir jų teikiamą naudą pramonės klientams, kartu suartindami juos po vienu stogu. Taip priklausymas tarptautiniam rinkos lyderiui "Stabilus" taps dar labiau pastebimas."

Daugiau naujienų

Skaitmeninimas ir taupaus valdymo metodas daugelyje įmonių laikomas sveikintinu lieknėjimo vaistu...

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tai...

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tod...

22.12.2023 01:05

Saugos amortizatoriai
Avarinės stotelės specialistai švenčia filmų ir televizijos premjeras
Kai kalbama apie pramoninio slopinimo technologiją, ACE yra vienas iš pirmųjų inžinierių ir projektuotojų visame pasaulyje. Nesvarbu, kokių klausimų šiomis dienomis turi ekspertai, ACE visada greitai į juos atsako internetu arba asmeniškai susisiekus su jais vietoje.

Neįgaliųjų vežimėlių dizainą dar galima tobulinti. Tai įrodo "Hoss Mobility", kuris buvo sukurtas...