Katalogas

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

26.06.2021 05:06

Lanksti apsauga nuo dulkių ir skersvėjų

KULLEN-KOTI tiekia šepečių sistemas daugeliui statybos pramonės šakų

KULLEN-KOTI šepečių sistemos yra nepakeičiamas funkcinis elementas daugelyje statybos pramonės sričių, nes yra įvairių variantų ir tipų. Priklausomai nuo taikymo srities, jos atlieka visiškai skirtingas užduotis. Jos naudojamos kaip lankstūs sandarikliai gaminant vartus, duris ir langus, o statybinėse mašinose ir įrenginiuose jos tarnauja kaip paviršiaus, valymo ir apdirbimo technologijų įrankiai. Čia skaitykite, kokie šepečiai šiuo metu dominuoja statybų ir civilinės inžinerijos profesijose.

Jei projektuojant vartus, duris ir langus siekiama įgyvendinti patogius ir sandarius judėjimo ir užrakinimo mechanizmus, tuomet KULLEN-KOTI juostiniai ir sandarinimo šepečiai priklauso standartiniam daugelio gamintojų naudojamų komponentų asortimentui. Taip yra todėl, kad jais galima įgyvendinti mažos trinties ir mažo triukšmo sukimosi, slankiojimo ir slydimo kinematiką, taip pat sandarinimo sprendimus, užtikrinančius patikimą ir ilgalaikę apsaugą nuo dulkių, purvo, skersvėjų, drėgmės, vabzdžių ir triukšmo. Tas pats pasakytina ir apie klasikines sausosios statybos sritis, pavyzdžiui, mažos traukos ir patogių įrengti kabelių, vamzdžių ir kabelių kanalų pralaidų įrengimą. Šiuo metu KULLEN-KOTI siūlo platų aukštos kokybės juostinių ir sandarinimo šepečių asortimentą, kuris specialiai pritaikytas įvairiems šių statybos inžinerijos profesijų reikalavimams. Durų ir langų gamintojai visada gali rinktis iš daugybės bazinių versijų su skirtingais profiliais ir apdailos medžiagomis arba iš anksto sukonfigūruotų, paruoštų montavimui šepečių sistemų.

Sandarinimo ir pertvarų

Priklausomai nuo tipo ir varianto, KULLEN-KOTI juostiniai ir sandarinimo šepečiai turi iš plieno, aliuminio arba plastiko pagamintus profilius, kurie pirmiausia komplektuojami su apvadais iš plastikinių šerių. Jie gali būti juostų, žiedų arba diskų pavidalo ir tinkamais laikikliais gali būti tvirtinami prie diržų arba ritinių. Jie gali būti įvairių RAL spalvų. Priklausomai nuo konstrukcijos, jie taip pat yra atsparūs rūgštims ir chemikalams ir gali būti naudojami įvairiose temperatūrose nuo -45° C iki +120° C. Jei juose sumontuotas metalinis laikiklis ir vielinis apvadas, juos galima naudoti ir dar aukštesnėse temperatūrose.

Daugeliu atvejų KULLEN-KOTI juostiniai ir sandarinimo šepetėliai funkciniu požiūriu yra kur kas pranašesni už kitų tipų sandariklius - pavyzdžiui, įprastus guminius sandariklius. Tai ypač pasakytina apie lanksčių sandarinimo šepečių grupę, kuri pasižymi dideliu pliusu: Jų apdailos suspaudžiamumas. Tai reiškia, kad užpildo pluoštai po suspaudimo (atsigavimo) fazės visada vėl išsitiesina ir taip ilgą laiką išlieka didelio šepečio sandarumo garantu. Be to, dėl užpildo suspaudžiamumo šepetėlio sandariklį galima labai tiksliai ir lengvai įkišti į kampus ir briaunas.

Valymas, šalinimas, lyginimas

Be durų ir langų statybos, KULLEN-KOTI šepetėlių sistemų galima rasti ir daugelyje kitų statybos pramonės sričių. Techninis dėmesys čia pirmiausia skiriamas įvairioms valymo technologijų profesijoms, taip pat paviršių ir siūlių apdailai. Pavyzdžiui, surenkamųjų betoninių detalių gamyboje mechaninis klojinių ir liejimo formų valymas yra KULLEN-KOTI ratinių ir ritininių šepečių sritis. Jie naudojami kaip įvairios konstrukcijos besisukantys įrankiai su plieninėmis, plastikinėmis ar abrazyvinėmis apdailos detalėmis tiek automatinėse valymo sistemose, tiek rankomis valdomose mašinose. Jie išlaisvina iš anksto išlietų betoninių detalių liejimo formų vidines sieneles nuo trikdančių medžiagų likučių, kad būtų užtikrinta aukšta vėliau išlietų detalių paviršiaus kokybė. Valant klojinių plokštes, jie naudojami švelniai pašalinti nuo paviršiaus sukibimus. Kita vertus, KULLEN-KOTI mazginiai viendiskiai šepečiai labai tinka tikslingai valyti skiriamąsias ir deformacines siūles po pjovimo. Jie dažnai naudojami mobiliosiose statybinėse mašinose, kad iš sandūrų išvalytų atsipalaidavusius ar prilipusius akmenis, dulkes ar purvo daleles.

Paviršių apdaila ir šlifavimas

Kitas su statybomis susijęs pritaikymas, kuriame KULLEN-KOTI ritininiai šepečiai atlieka svarbų vaidmenį, yra į dizainą orientuota natūralių ir betoninių akmenų apdaila ir šlifavimas. Šiuo tikslu naudojamos šepečių sistemos, pavyzdžiui, granito ir marmuro plokščių, taip pat fasadų, mūro ir grindinio akmenų paviršiams struktūrizuoti, siekiant įvairių vizualinių efektų. Ypatingiems senoviškumo ir senėjimo efektams sukurti įmonė siūlo specialius senovinius šepečius, o jei siekiama labai lygių paviršių, KULLEN-KOTI rekomenduoja abrazyvinius ritininius šepečius su silicio karbido grūdėtumu. Labai efektyvus KULLEN-KOTI spiralinių ritininių šepečių naudojimas vadinamosiose garbanojimo mašinose taip pat yra plačiai paplitęs. Dėl specialių "Anderlon" abrazyvinių šerių (ANS užpildas) jie leidžia vienu metu valyti, lyginti ir optiškai apdailinti betono paviršius.

Šlavimas ir valymas

Su techninių šepečių naudojimu civilinėje inžinerijoje glaudžiai susijęs jų naudojimas valant ir valant viešąsias atviras erdves. Čia ypač svarbūs yra KULLEN-KOTI rotaciniai šlavimo ir ravėjimo šepečiai, kurie gali būti montuojami prie valymo technikos mašinų ir transporto priemonių ir užtikrina švarias ir gerai prižiūrimų gatvių, aikščių, sporto aikštelių, parkų ir sodų būklę. Žiemą techniniai šepečiai taip pat naudojami sniegui valyti.

Beje, statybos pramonės naudotojai, mechanikos inžinieriai ir konstruktoriai gali kreiptis į KULLEN-KOTI šepečių bandymų centrą Reutlingene ir užduoti klausimus apie šepečių techniką. Moderniame mašinų parke ir vadovaujant ekspertų komandai čia galima atlikti apkrovos bandymus, lyginamuosius, ilgalaikius bandymus ar specifinio pritaikymo darbus. KULLEN-KOTI šepečių bandymų centras taip pat gali suteikti vertingų paslaugų kuriant naujus šepečių sprendimus arba toliau optimizuojant esamas šepečių sistemas, taip pat kūrybiškai padėti probleminiais atvejais.

Daugiau naujienų

Tiksliniai itin smulkaus šlifavimo ir briaunų užapvalinimo sprendimai

Techniniai šepečiai jau daugelį metų yra daugelio medžio apdirbimo staklių ir sistemų pagrindinės įrangos dalis. Čia naudojama daugybė skirtingų konstrukcijų ir dydžių šepetėlių.

Mūsų krosnių transportavimo ritinėliai yra su specialiais vielos apvadais, atspariais iki 1200 &d...

Šepetinis nušlifavimas laikomas vienu iš lanksčiausių ir kartais ekonomiškiausių mechaninio nušli...

Parodoje "Aluminium 2022" KULLEN-KOTI pristatys savo krosnių transportavimo ritinėlius KULLEN-KOTI krosnių transportavimo ritinėliai turi specialius vielos apvadus, kurie yra atsparūs iki 1200 °C temperatūrai. Jie naudojami visame pasaulyje terminio apdorojimo įrenginių horizontaliose linijose. Visame pasaulyje jie naudojami horizontaliose terminio apdorojimo įrenginių linijose, kur jie leidžia tiksliai ir paviršiui nekenksmingai transportuoti aliuminio plokštes ir lakštus. Šiais metais Diuseldorfe vyksiančioje parodoje ALUMINIUM KULLEN-KOTI pristatys šį išskirtinį šepečių tipą ir suteiks informacijos apie daugybę jų individualaus pritaikymo galimybių. Įmonę rasite 7A salėje, D30 stende.
KULLEN-KOTI pristato šepečių sprendimus automatizuotam šlifavimui